Nejnovější recenze ze sekce Zahradní houpačky
- Pěkná, pohodlná, stabilní.
Kupovala jsem značku DOPPLER, houpačka je pohodlná, zatím jsem spokojená, kvalitu prověří čas.
- Pohodlné podsedáky
- Robustní konstrukce
- Polohovatelná stříška
- Velmi nekvalitní šrouby
Celkem povedená houpačka, kde se pohodlně vejdou 3 lidi, vyndávací podsedáky a masivní konstrukce zajišťují pohodlí a stabilitu. K houpačce byly dodány nekvalitné šrouby, které snad ani nemůžou odpovídat technickým normám - některé šrouby nesedí na matice, lehce se deformují. Po nahrazení vadných šroubů se dala houpačka v pořádku a poměrně lehce složit a jsem s ní jinak spokojený.
Zahradní houpačka IRIS
Irena Šálová
Přidáno: 12. května 2012
(naposledy upraveno 12. května 2012)
Zakoupeno v Laciná zahrada
- Výborná konstrukce,lehká na přenos a hezky barevně
- provedena.
- Nic.
Jsem spokojena a hlavně vnoučata jsou v sedmém nebi.
- Pevná konstrukce, pohodlné sezení, kvalitní polstrování
- Plachta u stříšky se na bocích shrnuje a musela jsem ji přichytit kolíky, polšářky jsou malé a i když jsou přichycené suchým zipem propadávájí bokem
Pevná konstrukce, pohodlné sezení pro 3 osoby a velká nosnost.
- Používám ji krátce,ale zdá se pevné konstrukce a je pohodlná.
- Trochu nepřehledný montážní návod,ale při trošce trpělivosti se dá zvládnout!
Houpačka je hezká a robusní,proto jsem si ji vybral.Používám ji jen krátce,ale zdá se pohodlná,pro bych ji osobně doporučil.
- příjemné posezení
výrobek odpovídá danému účelu
- Na obrázku vzhledově hezká
- Střecha houpačky je jiné barvy-silně nazelenalé a nikoli hnědé,jak je prezentováno.Velmi vratká při slebém houpání.Opěradlo sedáku se samovolně sesouvá dolů na sedadlo vlasní vahou a je obtížné zachytit ho v horní poloze.Slabostěnné trubky nedovolují bezpečnější zajištění.
Velmi lituji,že jsem se nechala zlákat koupí této zahradní houpačky a nemám dost sil reklamovat.Vše je na hraně se stížností.Výrobce by jistě argumentoval tím,že je na vše upozorněno.Dokonce i to,že nesmí být ve vlhkém prostředí.Zřejmě předpokládá,že se bude denně rozdělávat a stěhovat do domu.Potom se neměla prezentovat jako "zahradní houpačka".
- bytelná
- velká nosnost
- přehledně připravené součástky pro montáž
- polstrování je rozděleno na tři části - každé sedací místo zvlášt
doporučuji, odpovídá ceně, velká nosnost
- Dobrá dostupnost, výborná cena, pohodlná
- Po dvou letech užívání (ve stínu, přikrýváno, na zimu schováváno) se protrhla napnutá potahová látka pod sedákem.
Nechat znovu očalounit se pomalu nevyplatí. Vidím to na nákup nové zahradní houpačky. Přesto budu volit asi stejnou, budeme mít aspoň náhradní díly, kdyby něco. Známí mají stejnou, déle než my, na přímém slunci a nic. Asi jsme jen neměli štěstí. Prostě únava materiálu.
- Je pohodlná.
- Přišla nekompletní !
Doufá že chybějící část houpačky mě bude doručena co nejdříve !
- Lehká pro manipulaci.
- Vhodná do menších prostor.
- Málo podrobný návod na sestavení.
- Nízký podsedák-kovová konstrukce tlačí do stehen.
Pro lehkou konstrukci na malou terasu, pro příznivou cenu.
Určitě bych nedoporučila pro silnější uživatele.
- Dobře se skládá,vypadá dobře,pěkně se na ni sedí.
- Trochu rezne.
Líbila se nám vzhledově.
vyhovuje, odpovídá popisu
- pekna barva to je vse
- striska nedrzi,pri utahovani se stahujou i trubky
prisla poskrabana po jednom desti uz rezne
- funkce rozložení je super
- Nejde zaaretovat v poloze kdy je jako houpačka
Za ty peníze super houpačka
- Je moc pěkná, upřednostňujeme přírodní materiál (dřevo).
- Lehká montáž.
Máme šestnáctiměsíční dvojčátka, moc hezky jsme se všichni
pohoupali, nejenom holčičky, ale celá naše rodina včetně babičky a dědečka.
- mírně složitější při sestavování,rozhodně je lepší provádět ve dvou.Jinak je houpačka velmi pohodlná.Snad jen by se mělo vybírat z více barev čalounění
- v podstatě nic proti
jsem spokojen
poněkud obtížná montáž,jiná barva polstrování než na obrázku při objednávce
líbí se
- Lehce přenosná, snadná údržba, smontování zvládne i jeden člověk, přijatelná cena
- Tenký sedák, takže přední trubka nepříjemně tlačí.
Klady zatím převládají, snad to tak zůstane i po delším používání.