Nejnovější recenze ze sekce Zahradní houpačky
Jsem spokojená, výrobek je pěkný a kvalitní. Nákup doporučuji.
- Hezé a funkční
OK
- konstrukce srovnatelná s i dražšími obdobnými houpačkami
- poněkud složitější montáž kvůli horšího značení dílů a návodu ve kterém obrázky neodpovídaly skutečnému tvaru dílů
- dostatek místa na sednutí
- vrže
- Opravdu pěkná pevná houpačka, masivní konstrukcí, hezky silné polstrování
- Při sestavování na sebe nepasují otvory, musela jsem některé více vybrousit, co se týká položení, tak kolíky opět nepasují, musela jsem je zaklapnout gumovou paličkou a myslím, že rozkládat nebudeme
- Výborný produkt za skvělou cenu.
- Do stříšky jsem přidal vzpěru, při dešti vznikal vak s vodou.
Elegantní, dobrá nosnost.
S tímto typem zahradní houpačky jsem velice spokojená.
Houpačka má všechno, co má mít. (:
Sed by mohl být o trošku delší.
Ale fajn je, že se dá houpačka používat i bez polstrování.
- Prodejce nikde v e-shopu neupozorňuje, že sleva je z důvodu poškození výrobku. Nejednalo se o nic fatálního - deformovaná jedna noha, poškrábaná spodní část, orezlé díly, ke kterým se do sáčku dostala voda. Výrobek jsme ovšem kupovali v domnění, že se jedná o výprodej nebo akci a že kupujeme nepoužité zboží.
- Hodně pevná konstrukce
- Žádný textil sedáku, který vydrží dva roky
- Již druhá, první slouží už šest let.
- Plastové čepičky na šrouby moc nedrží.
- pevnost, velikost, roztažitelnost
objednal jsem zelenou stříšku ale přišla šedá
Velice elegantní, pohodlný, ve srovnání s nabídkami ostatních prodejců velmi výhodná cena
Pevná konstrukce s dobrou povrchovou úpravou, snadná montáž.
- Uložení spojovacího materiálu,těžko se vyndává
- Jednoduchá montáž
- Žádné nejsou
ok
- vyhovuje velikost
- Hned po rozbalení - před montáží - jsme zjistili fleky na povlaku polstru. Při montáži chyběly dvě matky (manžel je kutil, našel vhodné doma). Šrouby, které drží konstrukci stříšky nejsou dosti silné, při sebemenším závanu větru se stříška naklání.
- Počkali jsme i na déšť a zjistili, že stříška hodně protéká v místech, kde se dotýká příčné trubky. Takže zřejmě budu muset pořídit nepromokavý materiál a ušít nový potah stříšky.
- Za 1 176.- Kč - úsudek si udělejte sami