Nejnovější recenze ze sekce Zahradní houpačky
Houpačka je moc pěkná, vypadá kvalitně. Spokojenost s nákupem.
Je pěkná,prostorná, pohodlná a snad něco vydrží.
- Houpačka přišla nekompletní, chyběla celá konstrukce na stříšku, velké průtahy při reklamaci, 2 měsíce od dodání a stále nedořešeno...
- Zbylá konstrukce místy dost poškrábaná. Potah- nekvalitní nepříjemný materiál, trčely nitě kde se dalo.
Nedoporučuju nákup. Velké zklamání i v jednání s reklamačním oddělením. Houpačka přišla nekompletní a na svozu nebyla domluva, tudíž na vlastní náklady jsem musela odeslat zpět.
Při dodávce podřené i přes to, že každý díl byl zabalen zvlášť. Při sestavování se vyplatí nejprve vše sestavit bez dotažení šroubů a na závěr vše teprve dotáhnout.
- Robustní konstrukce
- Mělká sedací část, těžiště úplně špatně, lavice se naklání dopředu a člověk se musí jistit nohama aby se s ním houpačka nezvrhla.
- Doručena poškrábaná
Na houpačce z hypermarketu za ani ne polovinu ceny se sedí mnohem pohodlněji
- Vapadá skvěle
- Konstrukce se tváří masivně
- Rychlá montáž v jednom cca 1/2 hodiny
- Při montáži vše sedlo na výbornou, pěkně označeny jednotlivé díly
- Pokud bude sloužit stejně dobře jak vypadá, tak nejsou
Klasická velkovýrobní nekvalitní sra*ka. Absolutně nedoporučuji nákup
- Tento produkt mi nepřipadá že by měl nebo neměl výhodu od jiných produktů.
bez problémů
houpačka je krásná a je na ní příjemný relax
spokojenost
- Moc pěkná barva trubek i houpačky.
- snadná montáž, lehká konstrukce
- Kvalita a provedení na dobré úrovni. Naprostá spokojenost.
- zboží vypadá moc hezké, ale je to taková fórová věc, včetně spojovacích šroubů. Výrobce by měl radši u svého výrobku, který by byl jinak moc hezký, zlepšit kvalitu materiálu ze kterého je vyroben, samozřejmně by musel o něco zdražit, ale byl by to výrobek, který, by neměl negativní hodnocení. Nebudu se rozepisovat o podrobnostech, pkud má zájem výrobce, vysvětlím.
- Velmi nekvalitní výrobek
- Chybný návod, který neodpovídá tomu, jak má být výrobek složen
Lehatko nelze řádně (přes dvoudenní úsilí) sestavit (připevnit část na ležení ke zbytku konstrukce), neboť je z výroby nekvalitní. Přesto lze výrobek v omezene míře užívat, byť je to možná zdravotně nebezpečné. Návod obsahuje místy nesmyslné nebo chybějící pokyny, podle nichž výrobek není možné řádně sestavit. Rozhodně nedoporučuji.
- Pevná velká houpačka
- Držáky na pití jsou tak slabé, že se ohýbaji i pod plastovou lahví s trochou pití. Dát tam hrnek si ani netroufame.
- Přišla jiná barva. Objednavali jsme hnědou a máme béžovou.
- Funkci splní
- Některé trubky rezavé při vybalení, opatřeno nástřikem
- Ty nerezavé zase poškrábáné
- Prostě made in Poland
Za tyto peníze si doma tak hezkou houpačku nevyrobíte. Sedí se na ní dobře, nevrže, celkem kvalitní materiál, výrobce přemýšlel a odvedl dobrou práci. Měl jsem obavy ohledně některých recenzí podobných houpaček, ale Lidl má určitou kvalitu, kterou si hlídá a není nad dobré jméno, to ví každý dobrý obchodník. Nelituji, koupil bych znovu.
Jediné co vás může překvapit, že je houpačka celkem malá, ideál pro dva lidi. Ale já mám doma svařenou ještě i velkou pro 4 lidi, tak je to možná jen osobní vjem.
Houpačku jsme postavili na trávu pod borovici, parádní relax, vydržela už silný déšť a klasický vítr. Na zimu ji schováme nejspíš do pergoly a časem možná dáme silnější podsedáky. Zatím mi textilní materiál vyhovuje, je to hned suché po dešti. A cena je prostě parádní :-)
vše ok
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »