Nejnovější recenze ze sekce Zahradní houpačky
- dobře sestavitelný, pohodlný
- návod není v čestině, ale z obrázků je dostatečně srozumitelný
- návod na montáž zpracovával obchodník a nikoliv technik a navržený postup je v některých krocích obtížně realizovatelný
Pohodlná , dobře se setavovala
- Estetický slušný dojem.
- Příliš vzpřímený posez - jako v tanku, pohodlí minimální.
- Není drahá.
- Stříška po dvou sezonách na výměnu, vrže, a špatně se na ní sedí z toho důvodu. že sedáky mají každý něco jako rozdělení kovovým dílem, který je ohnutý směrem vzhůru. Takže musíte sedět přesně v tom jednom sedáku . Jakmile se posunete mimo, tlačí to do zadku tak, že se zase pěkně vrátíte.
Slouží třetí sezonu, houpe, drží, ale příště bych volila jinou.
bez připomínek
Vysoká malá houpačka pláči trubka při sezení i přes tenký polstr nedá se pohodlně sedět katastrofa
- KVALITNÍ
- Po sestavení lavice ,přišla mezi námi rozepře,kdo ji první vyzkouší,jsme tři,tak jsem chlapům ustoupila.Oni ji přece dali dohromady
Je fajn,že může být na dešti a ani vítr ji nevezme,hodí se mi ke zahradnímu stolu a židlím.Proto tahle volba.Pěkné pohoupáníčko
Skladná.
- houpačka je robustní a v zahradě vypadá skvěle
Houpačku rozhodně doporučuji. Dokoupila jsem z originálního obchodu ještě stolečky a moskytiéru a teď je to prostě nejlepší místo v zahradě. Určitě oceníte i možnost rozložení na rovné "lůžko", kdy se houpání zaaretuje a opěrák se zarazí do zadní opěrné tyče, takže se opravdu nic nehýbe a ležíte úplně rovně.
Rojaplast VEGAS LUX
Přidáno: 20. května 2024
(naposledy upraveno 20. května 2024)
Zakoupeno v LANDEMA.cz
- Kvalitní dřevo
- Pohodlné sezení
- Snad vydrží
- Náročná montáž , špatně udělaný a nedostatečný plánek pro montáž, museli jsme vyvrtat chybějící dvě díry. Bude třeba doplnit minimálně dvě prkna do střechy aby se v případě deště nehromadila voda.
- Chce to minimálně ještě jednou natřít luxolem
Pevný rám super
- Jednoduchá montáž
- Pohodlná, ale trochu úzká.
- Příjemný vzhled
Zahradní houpačku doporučuji. Pozorně si prostudovat manuál a sestavovat podle čísel, jak v manuálu, tak i na jednotlivých komponentech houpačky. Doporučuji, objednat si hned polstry o velikost 140x110.
- Přednosti nevím, nic jsem nedostal.
- Hezký den, po uplynutí 10 dní od objednávky mi došel email ,že firma Febo.cz končí a vstupuje do insolvenčního řízení. Poslané peníze jsou pryč. Dacani. Pepa.
- Je moc hezká a pohodlná
- Delší doba sestavení než píší v manuálu
- Krytky šroubů (některé) nedrží
Houpačku doporučuji, plní svůj účel
Ano, je to 7 dní od objednávky a zboží zatím nedošlo.
- kvalitní zpracování
- stabilní
- vysoká nosnost
- vynikající recenze z našeho blízkého okolí
- Jsem velmi spokojená
Nelze nechat venku když prší,stříška je promokavá.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »